Skip to content

Banqueting Souschef

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamKeuken

Functieomschrijving

DE FUNCTIE IN HET KORT
- Je krijgt energie van zowel operationeel aan de slag gaan als een team aansturen;

- Je werkt voornamelijk overdag, maar je vindt het ook geen probleem om af en toe een avond te werken;

- Een volle break out of een uitgebreide lunch? Het klinkt jou allemaal als muziek in de oren en je kan niet wachten om aan de slag te gaan!

VERTEL ME MEER, HOE ZIET MIJN DAG ER UIT?
Als je binnenkomt loop je even een rondje langs de keukens en groot jouw collega's. Je hebt gisteren aan het einde van de dienst al even de banquetingsheets van vandaag doorgenomen en hebt dus al gezien dat het hele hotel vol zit. Dit zijn jouw favoriete dagen! Samen met het team neem je nog even de dag door en jullie gaan aan de slag. Er staat een lunchbuffet en meerdere breaks op het programma. Iedereen weet precies wat hij moet doen en het het draait als een geoliede trein! Je ziet toe op de kwaliteit van je producten en behoudt het culinaire niveau. Na zo een heerlijke drukke dag, ruim je samen met je collega’s op en praat je nog eens na. Op het einde van de dag staat de wekelijkse sheetmeeting nog gepland. Nadat deze is afgelopen kijk je met een lach uit naar morgen, want bij Van der Valk Amsterdam-Amstel, is geen enkele dag hetzelfde.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Begin oktober 2018 zijn de deuren van het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel geopend! Gelegen aan het water en op een steenworp afstand van het stadscentrum heeft Van der Valk haar eerste hotel binnen de ring van Amsterdam gebouwd. Het hotel is gezellig en familiar, maar zeker ook luxe met de comfort van deze tijd.

Van der Valk staat bekend om het familiegevoel dat zij weet over te brengen aan iedereen die een stap door de deur zet. Gasttevredenheid en een hoog servicelevel staan centraal, altijd die ene stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. Naast een uitgebreide service biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel 206 luxe hotelkamers, 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een uitgebreide wellness met buiten zwembad. Ook op horecagebied is er een brede keuzemogelijkheid; een moderne bar met open keuken (Moqum), een buffetrestaurant (’t IJ) en een sfeervol á la carte restaurant (Amstelle).

Vereisten

WIE BEN JIJ?
Jij bent jij en dat vinden wij helemaal prima. We leren graag meer over jou in een persoonlijk gesprek en vragen dan ook alleen flexibiliteit, minimaal 3 jaar ervaring als kok en enige leidinggevende ervaring.
Ben jij er van overtuigd dat je bij het hotel past? Solliciteer dan snel!

WAT BIEDEN WE JOU?
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team, waar naast hard werken, passie & plezier voorop staat!

Daarnaast:
- Betalen we een goed salaris;
- Bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
- Bieden we een goede werk-privé balans inclusief Tijd voor Tijd;
- Maken we het mogelijk om voor €65 te overnachten bij een selectie Van der Valk hotels!

of