Skip to content

Bar Supervisor

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamF&B

Functieomschrijving

De functie in het kort:
- Qua uren zijn we flexibel, 32 of toch liever 40 uur per week? Het kan allemaal!
- Tussen de 12 en 15,- euro per uur (tussen de €1976 en €2470 per maand op basis van 38 uur per week). Vind jij dat je een ander salaris verdient? Overtuig ons!
- Jij zorgt er voor dat onze gasten volledig in de watten worden gelegd in bar Moqum.

Vertel me meer, hoe ziet mijn dag eruit?
Je komt binnen en groet je collega’s. Samen bereiden jullie je voor op een gezellige avond en samen zorgen jullie dat alles klaar staat. Je loopt nog even langs de supervisor in Amstelle om de avond af te stemmen, het wordt een drukke avond, dus dat is fijn! De eerste gasten druppelen binnen, je heet ze welkom en doet suggesties voor een heerlijke cocktail. Achter de bar ga jij helemaal op in het maken van de lekkere dranken! Je brengt de cocktails die jij met passie hebt gemaakt enthousiast naar de gasten toe en voorziet hen van een heerlijke avond. Op drukke avonden sta je met meer collega’s, maar je vindt het ook lekker om zelfstandig achter de bar te werken. De avond vliegt voorbij en voor je het weet zijn de laatste gasten alweer de deur uit. Samen opruimen, HACCP lijsten checken en nog een sluitdrankje met collega’s en tijd om naar huis te gaan!

Waar kom je te werken?
Naast een uitgebreide service biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel 206 luxe hotelkamers, 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een uitgebreide wellness met buiten zwembad. Ook op horecagebied is er een brede keuzemogelijkheid; een buffetrestaurant (’t IJ), een sfeervol á la carte restaurant (Amstelle) en een moderne bar met open keuken (Moqum). En voor onze moderne bar zijn we op zoek naar jou!
Het hotel is gezellig en familiar, maar zeker ook luxe met de comfort van deze tijd.

Naast het maken en serveren van dranken, behoren ondersteunende werkzaamheden eveneens tot het takenpakket, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van diner en borrels. Je draagt jouw steentje bij in een spontane sfeer en krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien en zorgen wij er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, initiatief en zelfstandigheid. Ons team is gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en professionele werkomgeving. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden.

Wat bieden we jou?
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team, waar naast hard werken, passie & plezier voorop staat!

Daarnaast:
- Betalen we een goed salaris + een bonus van €500,- als je 3 maanden in dienst bent;
- Bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
- Bieden we een goede werk-privé balans inclusief Tijd voor Tijd;
- Maken we het mogelijk om voor €65 te overnachten bij een selectie Van der Valk hotels!

Vereisten

Functievereisten?
Je moet wel enige kennis hebben van bieren, wijnen en cocktails en ervaring hebben met achter de bar staan. Moscow Mule, Bloody Mary of Negroni? Jij weet natuurlijk meteen waar we het over hebben; cocktails. Ook de recepten zijn geen geheim voor jou; je schudt ze zo uit je mouw. Ook is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt opgedaan in leidinggeven.

of