Skip to content

F&B Supervisor

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamF&B

Functieomschrijving

De functie in het kort:

  • 4 dagen werken? Of toch liever 5? Bij ons kan het!
  • Jij zorgt er voor dat alles in de F&B op rolletjes loopt!

Vertel me meer, hoe ziet mijn dag eruit?
Als supervisor ben jij natuurlijk de eerste van je team, je stemt de dag af met de F&B manager en bespreekt de planning. Je hoort dat je met een super leuk team staat en wacht tot ze één voor één binnen druppelen. In de tussentijd zorg je dat alles klaar staat voor een geweldige avond. Wanneer het team compleet is bespreek je de wijkverdeling en wat er op de planning staat; hoeveel gasten er worden verwacht, welke groepen er komen etc. Het restaurant stroomt inmiddels vol en jij stuurt je team duidelijk en springt bij waar dat nodig is. Je zorgt er voor dat je collega’s met passie en plezier blijven werken en motiveert hun dan ook als dit even nodig is. Daarom is jouw band met het team juist zo sterk! Deze goede samenwerking zien de gasten in hun service terug en sluiten de avond tevreden af met een goed woordje over de service! Aan het eind van de avond deel je deze complimenten met je team onder het genot van een afsluitingsdrankje.

Waar kom je te werken?
Er zijn verschillende plekken waar je kan komen werken en allemaal zijn ze even leuk. Neem vooral eens een kijkje op www.vandervalkamsterdam.nlvoor een goede indruk!


Wat bieden we jou?
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team, waar naast hard werken, passie & plezier voorop staat!
Daarnaast:
- Betalen we een goed salaris + een bonus van €500,- als je 3 maanden dienst bent;
- Bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
- Bieden we een goede werk-privé balans inclusief Tijd voor Tijd;
- Maken we het mogelijk om voor €65 te overnachten bij een selectie Van der Valk hotels!

Vereisten

FUNCTIEVEREISTEN?
Als horeca echt in je bloed zit, dan ben je al snel de juiste match! Enige kennis van HACCP en ervaring in leidinggeven is altijd mooi mee genomen.

of