Skip to content

Front Office Agent

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFront Office

Functieomschrijving

DE FUNCTIE IN HET KORT:
- Je verdient tussen de €1850 en €2200 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Vind jij dat je een ander salaris verdient? Overtuig ons!
- Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar; aan jou de keuze of je fulltime of parttime bij ons wil werken!
- Jij bent hét aanspreekpunt voor onze gasten. De beste Amsterdamse attracties? Jij kent ze! Of toch liever room service in plaats van eten in het restaurant? Jij kan het regelen.

VERTEL ME MEER, HOE ZIET MIJN DAG ER UIT?
Je komt binnen en zegt iedereen gedag. Je krijgt een briefing in de backoffice en hoort dat het weer een super leuke dag gaat worden. Vip-pakketjes moeten worden klaargelegd en je favoriete vaste gast komt weer eens inchecken. Haar help je uiteraard weer zo gastvrij en vriendelijk mogelijk, zoals je dat altijd doet. Vervolgens check je een grote groep in en kijkt of zij allemaal op één verdieping kunnen. Net die ene kamer past niet meer op de zesde verdieping en je overlegt dit met je Shiftleader, samen besluiten jullie om de groepen te halveren. Je maakt kleine praatjes met de gasten maar uiteraard op een professionele maar oprecht geïnteresseerde manier, want jij weet als geen ander dat passie en plezier voorop staan!

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Begin oktober 2018 zijn de deuren van het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel geopend! Gelegen aan het water en op een steenworp afstand van het stadscentrum heeft Van der Valk haar eerste hotel binnen de ring van Amsterdam gebouwd. Het hotel is gezellig en familiar, maar zeker ook luxe met de comfort van deze tijd.

Van der Valk staat bekend om het familiegevoel dat zij weet over te brengen aan iedereen die een stap door de deur zet. Gasttevredenheid en een hoog servicelevel staan centraal, altijd die ene stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. Naast een uitgebreide service biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel 206 luxe hotelkamers, 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een uitgebreide wellness met buiten zwembad. Ook op horecagebied is er een brede keuzemogelijkheid; een moderne bar met open keuken (Moqum), een buffetrestaurant (’t IJ) en een sfeervol á la carte restaurant (Amstelle).

WAT BIEDEN WE JOU?
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team, waar naast hard werken, passie en plezier voorop staat!
Daarnaast:
- Betalen we een goed salaris;
- Bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
- Bieden we een goede werk-privé balans inclusief Tijd voor Tijd;
- Maken we het mogelijk om voor €65 te overnachten bij een selectie Van der Valk hotels!

Vereisten

WIE BEN JIJ?
Gastvrij, dat is het enige juiste antwoord. Maar representatief en professioneel zijn hoort ook bij jouw persoonlijkheid! Qua functie eisen vragen we alleen:
- Minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Verstand van hotelreserveringssystemen;
- Dat je goed Nederlands én Engels spreekt.

of