Skip to content

Front Office Supervisor

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFront Office

Functieomschrijving

DE FUNCTIE IN HET KORT:
- Je werkt 32-40 uur als Front Office Supervisor.
- Tussen de €2050 en €2400 per maand (op basis van een 38-urige werkweek). Vind jij dat je een ander salaris verdient? Overtuig ons!
- Jij zorgt er voor dat onze gasten volledig in de watten worden gelegd door aansturing te geven aan het receptieteam.

VERTEL ME MEER, HOE ZIET MIJN DAG ER UIT?
Je komt binnen en kijkt de updates van de vorige shift door in de backoffice. Wanneer je team compleet is, bespreek je de dag en stimuleer je de ‘upsell’ en ‘cross selling’. Vervolgens zie je de eerste gasten al staan bij de receptie en stuur je het team aan om deze gasten zo gastvrij en professioneel mogelijk te helpen. Je overziet het hele proces van concrete omgang met de gasten en de juiste procedures. Maar dan komt de melding dat de gast een klacht heeft of er een calamiteit is ontstaan. Het hotel leven staat namelijk nooit stil! Op dit soort momenten treedt jij op als eerste aanspreekpunt en overleg je eventueel met de Front Office Manager. Je merkt dat het team hun hoofd koel probeert te houden en moedigt hun aan tussen alle drukte door. Want jij weet als geen ander dat ondanks alles, passie en plezier voorop staat!

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Begin oktober 2018 zijn de deuren van het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel geopend! Gelegen aan het water en op een steenworp afstand van het stadscentrum heeft Van der Valk haar eerste hotel binnen de ring van Amsterdam gebouwd. Het hotel is gezellig en familiar, maar zeker ook luxe met de comfort van deze tijd.

Van der Valk staat bekend om het familiegevoel dat zij weet over te brengen aan iedereen die een stap door de deur zet. Gasttevredenheid en een hoog servicelevel staan centraal, altijd die ene stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. Naast een uitgebreide service biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel 206 luxe hotelkamers, 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een uitgebreide wellness met buiten zwembad. Ook op horecagebied is er een brede keuzemogelijkheid; een moderne bar met open keuken (Moqum), een buffetrestaurant (’t IJ) en een sfeervol á la carte restaurant (Amstelle).

WAT BIEDEN WE JOU?
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team, waar naast hard werken, passie en plezier voorop staat!

Daarnaast:
- Betalen we een goed salaris (tussen €2050 - €2400 op basis van 38 uur per week)
- Bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
- Bieden we een goede werk-privé balans inclusief Tijd voor Tijd;
- Maken we het mogelijk om voor €65 te overnachten bij een selectie Van der Valk hotels!

Vereisten

WIE BEN JIJ?
Gastvrij, dat is het enige juiste antwoord. Maar representatief en professioneel zijn hoort ook bij jouw persoonlijkheid! Qua functie eisen vragen we alleen:
- Minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie of aantoonbaar ervaring als FO Agent en doorgroei potentie;
- Verstand van hotelreserveringssystemen;
- Dat je goed Nederlands én Engels spreekt.

of