Skip to content

(Junior) Sous Chef

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamKeuken

Functieomschrijving

De functie in het kort:
- Fulltime werken in vier dagen? Bij ons kan het! Toch liever 5 dagen? Mag ook!
- Je verdient tussen €2500 en €3250 euro per maand. Vind jij dat je een ander salaris verdient? Overtuig ons!
- Jij zorgt er voor dat al onze gasten de beste gerechten van top kwaliteit krijgen voorgeschoteld!


VERTEL ME MEER, HOE ZIET MIJN DAG ER UIT?
Lekker eten, daar leef jij voor! Als je binnenkomt groet je je collega’s en kleed je je snel om! Vandaag staat namelijk het proefkoken op de kaart. De afgelopen weken ben je druk bezig geweest met jouw team om een nieuwe kaart op te zetten en vandaag gaat de directie deze proeven. Spannend! Na het proefkoken ga je snel verder met de mise en place. Er staat namelijk weer een drukke avond voor de boeg. Als de mise en place is afgerond eet je een lekker personeelsmaaltijd met collega's en dan start de avond! Al snel loopt het restaurant vol. De F&B medewerkers nemen de bestelling op en jij ontvangt deze met plezier en weet het team goed aan te sturen en te laten samenwerken zodat alles perfect uit de keuken komt. Het is alsof jullie al jaren samenwerken! Nadat alle gasten heerlijk hebben gegeten, zie je er nog op toe dat de keuken weer perfect schoon is zodat je met een gerust hart de keuken kan verlaten. Nog snel check je even jouw agenda voor morgen; het was vandaag een operationele dag, maar voor morgen staat er een sheetmeeting op het programma en heb je een blok in jouw agenda gezet om aan de slag te gaan met het HACCP plan.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Begin oktober 2018 zijn de deuren van het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel geopend! Gelegen aan het water en op een steenworp afstand van het stadscentrum heeft Van der Valk haar eerste hotel binnen de ring van Amsterdam gebouwd. Het hotel is gezellig en familiar, maar zeker ook luxe met de comfort van deze tijd.

Van der Valk staat bekend om het familiegevoel dat zij weet over te brengen aan iedereen die een stap door de deur zet. Gasttevredenheid en een hoog servicelevel staan centraal, altijd die ene stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. Naast een uitgebreide service biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel 206 luxe hotelkamers, 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een uitgebreide wellness met buiten zwembad. Ook op horecagebied is er een brede keuzemogelijkheid; een moderne bar met open keuken (Moqum), een buffetrestaurant (’t IJ) en een sfeervol á la carte restaurant (Amstelle).

WAT BIEDEN WE JOU?
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team, waar naast hard werken, passie & plezier voorop staat!
Daarnaast:
- Betalen we een goed salaris;
- Bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
- Bieden we een goede werk-privé balans inclusief Tijd voor Tijd;
- Zijn we flexibel in jouw werkdagen: liever 5 dagen werken per week of liever 4 dagen, maar wel fulltime? Prima!
- Maken we het mogelijk om voor €65 te overnachten bij een selectie Van der Valk hotels!

Vereisten

WIE BEN JIJ?
Iemand met passie voor koken... Maar zelfstandig en verantwoordelijk zijn hoort ook bij jouw persoonlijkheid! Qua functie eisen vragen we alleen;
- Een aantal jaar werkervaring als chef de partie of als (junior) sous chef;
- Bereidheid tot het werken in een wisselend rooster en tijdens feestdagen;
- En dat je goed Nederlands of Engels spreekt.

of