Skip to content

Ontbijt/Banqueting kok

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamKeuken

Functieomschrijving


DE FUNCTIE IN HET KORT
- Qua uren is alles mogelijk, oproepkracht of 40 uur per week? Het kan allemaal!
- Salaris bespreekbaar!
- Een volle break out of een uitgebreide lunch? Het klinkt jou allemaal als muziek in de oren en je kan niet wachten om aan de slag te gaan!

VERTEL ME MEER, HOE ZIET MIJN DAG ER UIT?
Als je binnenkomt groet je je collega’s en zie je dat je een top team heb staan. Je overlegt met de F&B managers over de verwachte bezetting, een lunch voor 100 man? Appeltje eitje! Je zet de kleine gerechtjes op de break-out klaar om geserveerd te voren en focust je volledig op de lunch. Pizza’s, zalm of een lekker warm vers eitje, jij kan het allemaal. De eerste gasten lopen het restaurant binnen en jij weet dat het tijd is om nu zode aan de dijk te zetten. Je ziet toe op de kwaliteit van je producten en behoudt het culinaire niveau. Na zo een heerlijke drukke dag, ruim je samen met je collega’s op en praat je nog eens na. Met een lach kijk je uit naar morgen, want bij Van der Valk Amsterdam-Amstel, is geen enkele dag hetzelfde.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Begin oktober 2018 zijn de deuren van het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel geopend! Gelegen aan het water en op een steenworp afstand van het stadscentrum heeft Van der Valk haar eerste hotel binnen de ring van Amsterdam gebouwd. Het hotel is gezellig en familiar, maar zeker ook luxe met de comfort van deze tijd.

Van der Valk staat bekend om het familiegevoel dat zij weet over te brengen aan iedereen die een stap door de deur zet. Gasttevredenheid en een hoog servicelevel staan centraal, altijd die ene stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. Naast een uitgebreide service biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel 206 luxe hotelkamers, 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een uitgebreide wellness met buiten zwembad. Ook op horecagebied is er een brede keuzemogelijkheid; een moderne bar met open keuken (Moqum), een buffetrestaurant (’t IJ) en een sfeervol á la carte restaurant (Amstelle).

Vereisten

WIE BEN JIJ?
Jij bent jij en dat vinden wij helemaal prima. We leren graag meer over jou in een persoonlijk gesprek en vragen dan ook alleen flexibiliteit en minimaal 1 jaar werkervaring als ontbijtkok.

Ben jij er van overtuigd dat je bij het hotel past? Solliciteer dan snel?

WAT BIEDEN WE JOU?
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team, waar naast hard werken, passie & plezier voorop staat!


Daarnaast:
- Betalen we een goed salaris;
- Bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
- Bieden we een goede werk-privé balans inclusief Tijd voor Tijd;
- Maken we het mogelijk om voor €65 te overnachten bij een selectie Van der Valk hotels!

of